fbpx
  • All-round creatief bureau uit Blanden, Oud-Heverlee.

All-round creatief bureau

LX Concept ondersteunt ondernemers en marketeers met advies in positionering, ontwikkeling merkidentiteit, cross-media ontwerp en zorgvuldig DTP werk. We zijn gedreven door een team van creatieve experts, met één gezamenlijke passie voor branding.

Bij ons zit je goed

Geen blabla

Wij zeggen altijd onze mening. Rechttoe, rechtaan. Geen dure consultancy voor er nog maar één actie ondernomen wordt, maar een analyse op maat, een gestructureerd plan en goede afspraken.

Eén aanspreekpunt

Bij ons heb je één aanspreekpunt voor de volledige projectopvolging. Of het nu gaat om een wijziging in het design, een afspraak of een vraag over je factuur, bij ons werk je rechtstreeks en efficiënt.

Technische kennis

Je kan creatieve wow-concepten bedenken, maar je moet ze achteraf ook nog kunnen uitvoeren. Daarom gaan al onze designers vaak mee op pad tijdens producties of montages en helpt deze technische kennis hen om efficiënter te ontwerpen.

Klanten zijn partners

Wij zijn het enige creatieve bureau zonder klanten. Sinds ons 15-jarig bestaan kennen wij enkel partners. We willen de klanten van onze partners bereiken. In het hoofd en in het hart.

Streven naar perfectie

LX Concept is duidelijk en transparant. Wij streven elke dag opnieuw naar perfectie in zowel de oplevering van een project, als in de beleving voor u als partner.

Actief creatief

We zijn creatief zonder te overdrijven. Wat we maken, moet in de eerste plaats werken. Creatief iets laten werken, dat is ons ding. Dat is ons DNA. Overtuig jezelf en neem een kijkje in ons portfolio.

Onze klanten spreken

Als bureau streven we naar duurzaamheid, kwaliteit en creativiteit. Wij combineren de voordelen van een kleine organisatie met het creativiteitsniveau en de ervaring van een groot bureau.