fbpx
  • All-round creatief bureau uit Blanden, Oud-Heverlee.

SICK beursstand Indumation

Wie is SICK?

SICK is een wereldwijde producent van intelligente sensoren en sensorsystemen voor de industriële, logistieke en procesautomatisering.

Industrie 4.0

De toekomst speelt zich vandaag reeds af. Wat men jaren geleden als Industrie 4.0 beschreef wordt vandaag in de praktijk omgezet. Genetwerkte productie en procescontrole in complexe machine-omgevingen zijn al een tijdje geen toekomstmuziek meer. De basis voor dynamische en zelf-regelende industriële processen in real-time, is het vergaren én verwerken van gegevens via sensoren.

De vraag: ``Maken jullie ook beursstanden?``

Alles start met wat de klant wenst. Welke elementen zijn een must-have, wat is nice-to-have? Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met enkele schetsen. We kiezen materialen en tekenen alles uit in 3D. Al snel kwam de vraag of we ook magazines maakten, e-mailings, uitnodigingen, ... kortom: we hebben SICK kunnen ontzorgen met ons topteam.

Wat hebben we gedaan?

Wij ontwikkelden, produceerden en monteerden deze grote beursstand van 20 op 8 meter. Naast de stand, maakten we een beursmagazine en gingen we aan de slag met een e-mail nieuwsbrief bestemd voor alle bestaande klanten.

Ontwerp stand

3D design

Beursmagazine

Standenbouw

Het resultaat

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image

Client

Sick

Tags

3D Beursstand

Share us on