fbpx
  • All-round creatief bureau uit Blanden, Oud-Heverlee.

Econcore

Wie is EconCore?

EconCore biedt economische kerntechnologieën en materialen voor continu geproduceerde sandwichpanelen en onderdelen met honingraatkern. Onze technologieën voor lichtgewicht en kostenefficiënte componenten ThermHex (thermoplastische honingraat) kunnen ingezet worden in een brede waaier van toepassingen: in de luchtvaartindustrie, automobielindustrie, houtverwerkende nijverheid, verpakkingsindustrie, bouwnijverheid, ...

K-Fair in Düsseldorf

K is de belangrijkste beurs ter wereld voor de kunststof- en rubberindustrie. Met zijn ca. 3.000 exposanten is K in 2019 opnieuw het ideale platform om zaken te doen en contacten te leggen. Toonaangevende bedrijven uit de kunststof- en rubberindustrie tonen hier op het hoogste internationale niveau alles wat de branche te bieden heeft.

De vraag: ``Kunnen jullie onze communicatie vernieuwen?``

Op basis van een bestaand standenconcept, heeft onze studio alle muren en hangende elementen opnieuw ontworpen of aangepast. We hebben de nodige communicatie op de muren voorzien zodat de fabrikant van de stand makkelijk en snel aan de slag kon.

Wat hebben we gedaan?

Stand design

Beursleaflet

Het resultaat

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image

Share us on